Kasten Rönnowsgatan 3B 4tr - 302 94 Halmstad - Sverige
+46 (0)8-5000 1520
Följ oss:

Pizzeria

En fläkt till din pizzaugn – ingen mer rök i köket!

Pizza
En riktigt italiensk pizza bakas i en pizzaugn under hög värme på upp till 600 °C. Den höga temperaturen gör att pizzan kan bakas i ugnen på bara några minuter, vilket bevarar smaken, doften och konsistensen av pizzas individuella ingredienser.

I många pizzerior finns pizzaugnen och kaminerna i samma kök. I dessa fall kan en köksfläkt av hög kapacitet störa det naturliga draget i pizzaugnens skorsten och orsaka att rök släpps ut i köket. Vad blir då resultatet? Ett kök fullt av rök och ohälsosamma partiklar.

Lösningen

Pizza
Pizzaugnsfläkten RSHT från Exodraft är den perfekta pizzaugnsfläkten. Den är konstruerad till att hantera maximala rökgastemperaturer på upp till 700 °C och kontinuerliga rökgastemperaturer på upp till 500 °C. RSHT-fläkten garanterar med dess axiella fläkt och horisontella utlopp ett kontrollerbart negativt tryck i hela skorstenens rökkanal, vilket förhindrar att rök släpps in i köket och förbättrar förbrännings- och bränsleekonomin.

Modell Fläkthjul Kapacitet Spänning
RSHT 09 Axialt 350 m3/h 1x 230V
RSHT 12 Axialt 720 m3/h 1x 230V
RSHT 14 Axialt 1300 m3/h 1x 230V
RSHT 12 Axialt 2350 m3/h 1x 230V

 

Läs mer om RSHT-fläkten >>HÄR<<
Pizzeria

Vilken RSHT-modell passar bäst för din(a) pizzaugn(ar)?

För att kunna avgöra vilken RSHT modell som är bäst lämpad till din pizzaugn behöver vi först lite mer information från dig. Viktigast av allt är att vi vet storleken på din pizzaugn och diametern av dess rökgaskanal. Kontakta oss nu så hjälper vi dig att göra det bästa valet för just din situation.

Posted by bech_morten / Posted on 04 Jan
  • Post Comments 0