Kasten Rönnowsgatan 3B 4tr - 302 94 Halmstad - Sverige
+46 (0)8-5000 1520
Följ oss:

Exodrafts 5 stjärniga lösning för ett 5 stjärnigt hotell

Ett exodraft skorstensfläktssystem optimerar flammorna och ger den bästa möjliga visuella effekten

Lucknam Park Hotel and Spa är ett elegant herrgårdshotell med Michelinstjärnig restaurang. Detta praktfulla femstjärniga hotel har en fantastisk ny lyxig spa-avdelning med en anmärkningsvärd 6 meter bred gaseldad eldstad som en central del av bassängområdet.

Sean Treaddell hos Burning Desires, specialister på installationen av eldstäder, förklarade att den har fyra gasbrännare och att var och en av dessa har sin egen exodraft skorstensfläkt som optimerar flammorn och bidrar till bästa möjliga visuella effekt.

Sean fortsätter “det är inte ovanligt att ha fyra skorstensfläktar för en enhet- det viktiga är den fina balansen mellan fläktar och luftflödet genom eldstadens öppning- man kan bara få till det med mycket precisa, individuella elektroniska fläktkontroller, och det är vad exodrafts system ger.”

exodraft har hjälpt många klienter att uppfylla sina drömmars eldstäder och svåra rökkanaler som gjorde det så gott som omöjligt att förbättra- från privata bostäder, kulturmärkta byggnader, offentliga sektorn, lokala myndigheter och pubar.

lucknam-spa

Posted by cst / Posted on 26 Feb