Kasten Rönnowsgatan 3B 4tr - 302 94 Halmstad - Sverige
+46 (0)8-5000 1520
Följ oss:

Konstruktionsdröm uppfylld

En man hade en dröm och tack vare att han inte gav upp så fick han till sist vad han önskade med hjälp från Wakeford eldstäder och exodraft

En utvecklare designade med stor glädje sitt eget hus. Han hade öga för detaljer och när han var nästan färdig så ville han installera en eldstad, men inte vilken eldstad som helst. För att passa hans utsökta och personligen utformade hem, måste eldstaden också ha den där perfekta personliga prägeln och han hade helt klart en mycket detaljerad ide’ om hur eldstaden skulle se ut. Denna design krävde en kort rökkanal.

Inget erbjudande om hjälp

Han besökte flera butiker i området som sålde eldstäder, men tyvärr fick han alltid samma svar: Det här kommer inte att fungera!

Ingen kunde hjälpa honom eller ens föreslå andra intressanta alternativ, men han höll fast vid sin dröm om eldstaden och tänkte inte ge upp så lätt.

En lösning funnen till sist

Till sist kom han till Wakeford eldstäder i Surrey, där han talade med ägaren, Adam Wakeford.

Han förklarade sina ide’er och problem samt alla negativa reaktioner han mött hittills. Som tur var hade Adam Wakeford erfarenhet med exodraft skorstensfläktssystem och hade med stor

framgång installerat ett antal system hos flera av sina kunder. Adam visste hur bra systemen var och han var säker på att denna kunds dröm skulle kunna uppfyllas genom att använda en exodraft skorstensfläkt.

Adam Wakeford och Keith Brant från exodraft UK diskuterade kundens project och kom överens om vad de skulle rekommendera. Lösningen var visade sig vara mycket framgångsrik.

Kunden var mycket glad, Han fick sina drömmars eldstad och allt fungerade perfekt.

chimney-fan-wakeford

Posted by cst / Posted on 26 Feb