tysk flag danish flag uk flag US flag norsk flag fransk flag finsk flag

Få den design du önskar

red house with black roof

Behov av inomhusbassäng och spelrum

Metropolis Architecture Ltd, ett progressivt arktitekt och designer konsulteringsnätverk, som tillhandahåller kvalitetsdesign och ekologiskt utformade tjänster för sina klienter, bidrog till flera förändringar i detta privata hem med tillhörande vagnslider i Berkswell.

En stor del av nedervåningen rationaliserades och förbättrats och man lade till flera nya rum, bland annat en inomhusbassäng och spelrum.

Mark Guyat hos Metropolis Architecture förklarar:

“Klienten ville förvandla den befintliga eldstaden så att det blev en dubbel eldstad som kunde ses från både inomhusbassängen och spelrummet. Enligt beräkningarna skulle detta bara vara möjligt med hjälp av ett skorstensfläktssystem. Genom att installera ett av sina skorstensfläktssystem, kunde exodraft ge klienten den eldstad han önskade.”

exodraft rekommenderade ett fläktssystem som passar eldstäder med hårt bränsle.

product photo of rs

Relaterade produkter

rs009 menu

Skorstensfläktarna typ RS från exodraft är utflödesfläktar som är utformade så att röken släpps ut på sidan (horisontellt).

efc16 web

EFC16 är en elektronisk hastighetsstyrning för manuell drift av exodrafts skorstensfläktar. Hastigheten på skorstensfläktens motor kan kontinuerligt kontrolleras med EFC16-styrningen och skorstensfläktens kapacitet kan därmed varieras från 25% till 100%.

Skriv oss för ett icke-bindande förslag om hur vi kan lösa dina skorstensproblem.