tysk flag danish flag uk flag US flag norsk flag fransk flag finsk flag

Så tyst att du glömmer bort den

front of waxy o conner

En exodraft skorstensfläkt ger säkerhet och flera miljöfördelar

Waxy O’Connor’s keltiska pub ligger i det berömda Printworks komplexet i Manchester, rymmerupp till 600 gäster, har tre barer med olika teman på flera nivåer, med alkover och öppna spisar.

De har även den ökade säkerheten och miljöfördelar som ett exodraft skorstensfläktssystem ger. Det har installerats och underhållits av Invent Limited of Ossett och fortsätter att pålitligt fungera allt sedan dess, samt ger ett kontrollerat drag i rökkanalen för att ge en gaseld med koleffekt inne på puben.

Certifierad, helt säker anläggning

Den huvudsakliga säkerhetsfaktorn som bara exodraft skorstensfläktssystem kan erbjuda

för gasbrännare är att förutom att se till att rök och förbränningsprodukter säkert går upp i skorstenen så stänger det av gastillförseln om skorstenen skulle bli igentäppt.

Så fort som skorstenen blivit fri, och fläkten kan få igång ett ordentligt drag i skorstenen, så återställs gastillförseln och gaselden kan tändas som vanligt.

Det är bara exodraft skorstensfläktssystem som har en komplett certifierad säker anläggning som kan ge både säkerhet och möjlighet att ha en öppen gaseldstad.

chimney fan on side of waxy o conner
waxy o conner details of door.

Angående exodraft system säger företagsledaren Kieran Poole det följande:

”Det är så tystgående att jag hade glömt vi har ett skorstensfläktssystem. Det är skönt att veta att skorstensfläktssystemet ger oss större säkerhet, samt att vi slipper rök och lukt. Värmen från de öppna spisarna är en huvudfaktor i Waxy O’Connors atmosfär och vi kan inte riskera det.”

Relaterade produkter

rsv chimney fan

RSVG är speciellt utvecklad för gaseldstäder och individuella gaseldade pannor.
Skorstensfläkten har ett vertikalt utflöde och ett inbyggt övervakningssystem som består av en brytare för tryckkontroll och flödeskontroll

efc21 menu

EFC21-styrningen utvecklades för gaseldstäder som är anslutna till en exodraft-skorstensfläkt.

Skriv oss för ett icke-bindande förslag om hur vi kan lösa dina skorstensproblem.