tysk flag danish flag uk flag US flag norsk flag fransk flag finsk flag

Barer och pubar

waxy o conner pub cover

Eld bidrar till värme och en fantastisk atmosfär i din bar eller pub

Dina gäster kommer att njuta av att besöka din bar eller pub, om du har en synlig öppen spis, eldstad eller vedeldad spis. Men njutningen kommer snart att upphöra om röklukt eller dåligt förbränd gas finns i lokalen – och du blir själv irriterad om det är svårt att tända elden.

waxy o conner pub case
gsv web

Låt inte problem att tända brasan förstöra din dag

Händer det att du har problem att tända din eldstad eller vedeldade spis? I så fall är du inte ensam. En av fyra personer har detta problem, och i de allra flesta fall beror det på otillräckligt skorstensdrag. Lyckligtvis är detta lätt att fixa.

Med en skorstenfläkt från exodraft kan du tända elden lätt och snabbt oavsett vind- och väderförhållanden, vilket ger dig ett antal övriga fördelar:

Undvik rök och lukt – en rökgasfläkt säkerställer tillräckligt med drag för att driva bort röken, så att du undviker rök och lukt inomhus.

Få ett hälsosammare inomhusklimat – en rökgasfläkt tar bort 80 % av rökpartiklar som annars skulle hamna i din bar eller pub, vilket ger dig ett hälsosammare inomhusklimat, både när elden brinner och när du städar spisen.

Få den bästa lösningen för din bar eller pub

Det är sedan länge fastställt att en skorstenfläkt är det säkraste valet om draget i din skorsten är otillräckligt. En exodraft skorstenfläkt finns tillgänglig i flera olika modeller.
Vilken modell du ska välja beror på de typiska vindförhållandena och placeringen av skorstenen i din byggnad. Naturligtvis kommer vi att vägleda dig att välja rätt lösning.

skorstensfläkt illustration