tysk flag danish flag uk flag US flag norsk flag fransk flag finsk flag

Pizzerior

pizza oven cover

En fläkt till din pizzaugn – ingen mer rök i köket!

Pizza en riktigt italiensk pizza bakas i en pizzaugn under hög värme på upp till 600 °C. Den höga temperaturen gör att pizzan kan bakas i ugnen på bara några minuter, vilket bevarar smaken, doften och konsistensen av pizzas individuella ingredienser.

I många pizzerior finns pizzaugnen och en köksfläkt av hög kapacitet som kan störa det naturliga draget i pizzaugnens skorsten och orsaka att rök kommer ut i köket. Vad blir då resultatet? Ett kök fullt av rök och ohälsosamma partiklar.

Lösningen

Pizzaugnsfläkten RSHT från exodraft är den perfekta pizzaugnsfläkten. Den är konstruerad till att hantera maximala rökgastemperaturer på upp till 700 °C och kontinuerliga rökgastemperaturer på upp till 500 °C.

RSHT-fläkten garanterar med dess axiella fläkt och horisontella utlopp ett kontrollerbart negativt tryck i hela skorstenens rökkanal, vilket förhindrar att rök släpps in i köket och förbättrar förbrännings- och bränsleekonomin.

rhst chimney fan italy

 

Modell Fläkthjul Kapacitet Spänning
RSHT 09 Axial 350 m3/h 1x 230V
RSHT 12 Axial 720 m3/h 1x 230V
RSHT 14 Axial 1300 m3/h 1x 230V
RSHT 12 Axial 2350 m3/h 1x 230V

 

Vilken RSHT-modell passar bäst?

För att kunna avgöra vilken RSHT modell som är bäst lämpad till din pizzaugn behöver vi först lite mer information från dig. Viktigast av allt är att vi vet storleken på din pizzaugn och diametern av dess rökgaskanal. Kontakta oss nu så hjälper vi dig att göra det bästa valet för just din situation.

Läs mer om RSHT-fläkten här