Fullständigt namn:
Företag:
E-post:
Telefon:
I vilken typ av bransch är ditt företag verksamt (t.ex. bageri, gjuteri, livsmedelsproduktion etc.) ?:
Beskriv processen där överskottsvärme huvudsakligen genereras (t.ex. vedspis, härdugn, gjutning, ångrengöring, krukmakeri, sterilisering, etc.):
Hur många maskiner i din verksamhet producerar överskottsvärme (t.ex. antal ugnar, antal gjutprocesser, antal krukor etc.)?: 123456789101112131415161718192020+
Välj det alternativ som bäst matchar din rökgasstemperatur: 50-100°C100-150°C150-200°C200-250°C250-300°C300-350°C350-400°C400-450°C450-500°C500-550°C550-600°C600-650°C650-700°C700-750°C750+
Ange dina månatliga driftstimmar:
Övriga anteckningar:
Lämna detta fält tomt.