Kasten Rönnowsgatan 3B 4tr - 302 94 Halmstad - Sverige
+46 (0)8-5000 1520
Följ oss:

Upphovsrätt

building3

Denna sajt utges av:

exodraft A / S
F. Tietgens Boulevard 41
DK-5220 Odense
Danmark

Informationen på exodraft.se är först och främst för exodrafts kunder, pressen, sökanden, leverantörer och studenter. Vi strävar efter att presentera information på denna sida som är sann och så fullständig som möjligt.

Denna webbsida hör under svensk lag, och alla tvister avgörs enligt svensk lag. Enligt svensk lag gäller även följande för användning av denna webbsida:

Text, information, bilder, illustrationer, etc, av exodraft.se är upphovsrättsskyddade och kan absolut inte kopieras, ändras, säljas eller reproduceras utan skriftlig tillåtelse från exodraft. Det är dock tillåtet att, utan tillåtelse,  trycka ut material för personlig och icke-kommersiell användning och att distribuera det internt i ett företag.

Länkar till denna webbsida måste kopplas till hemsidan. Det är inte tillåtet att lägga djupa länkar till sajten, och exodraft begär att all dylika länkar till webbsajten ska tas bort omedelbart.

exodraft accepterar inget ansvar för webbsidor som länkar till denna webbsida.

Användande av denna webbsida är helt och hållet på användarens ansvar. exodraft kan inte hållas ansvarig för ödelagd programvara eller hårdvara som på något sätt skulle kunna ske vid användande av webbsidan.