tysk flag danish flag uk flag US flag norsk flag fransk flag finsk flag

Upphovsrätt

Denna sajt utges av:

Exodraft A / S

Industrivej 10,

5550 Langeskov

Denmark

Informationen på exodraft.se är först och främst för Exodrafts kunder, pressen, sökanden, leverantörer och studenter. Vi strävar efter att presentera information på denna sida som är sann och så fullständig som möjligt.

Denna webbsida hör under svensk lag, och alla tvister avgörs enligt svensk lag. Enligt svensk lag gäller även följande för användning av denna webbsida:

Text, information, bilder, illustrationer, etc, av exodraft.se är upphovsrättsskyddade och kan absolut inte kopieras, ändras, säljas eller reproduceras utan skriftlig tillåtelse från Exodraft. Det är dock tillåtet att, utan tillåtelse, trycka ut material för personlig och icke-kommersiell användning och att distribuera det internt i ett företag.

Länkar till denna webbsida måste kopplas till hemsidan. Det är inte tillåtet att lägga djupa länkar till sajten, och Exodraft begär att all dylika länkar till webbsajten ska tas bort omedelbart.

Exodraft accepterar inget ansvar för webbsidor som länkar till denna webbsida.

Användande av denna webbsida är helt och hållet på användarens ansvar. Exodraft kan inte hållas ansvarig för ödelagd programvara eller hårdvara som på något sätt skulle kunna ske vid användande av webbsidan.