Kasten Rönnowsgatan 3B 4tr - 302 94 Halmstad - Sverige
+46 (0)8-5000 1520
Följ oss:

Varmeåtervinning hos Schwarze Bageri og Konditori i Tyskland

Schwarze bageri och konfektyr i Bennewitz, nära Leipzig, grundades 1921 av Max Schwarze.

Idag, så fortsätter hans barnbarn Percy och Ken Schwarze familjetraditionen som profesionella bagare. Med fem specialiserade butiker och tre mobila försäljningsställen, förser de sina kunder med bakverk gjorda på lokala råvaror.

I detta moderna bageri, produceras färska och högkvalitativa produkter, tillverkade av traditionella recept och tids-hedrade hantverk, men modern och miljövänlig teknik har även funnit på plats här. Som ett exempel, så infördes det 2015, ett mer effektivt värmeåtervinningssystem för gaseldade ugnar, som installerades och togs i drift.

Exodraft‘s värmeåtervinningssystem, med hjälp av exodraft skorstensfläktar, säkerställer en stabil och problemfri och framtidssäker produktion förutom att ge Schwarze bageri kontinuerligt med energibesparingar. Dra nytta av den energi som lagras i överskottsvärme från dina ugnar och använd den för att värma upp vatten för ditt värmesystem, rengöring av utrustning, dusch och mycket mer. exodraft planer och levererar värmeåtervinningssystem för antingen rökgas, ånga eller värme och sätter därefter det i drift, vilket gör att du kan njuta av fördelarna.

Posted by bech_morten / Posted on 06 Sep