Se våra spännande lediga tjänster och bli en del av teamet.

Vår stolta resa från en handgjord rökgasfläkt i Sorø till en global marknadsledare med fokus på den gröna omställningen.

Återförsäljarportal för befintliga återförsäljare och partners.

Hitta din närmaste återförsäljare.

Styrning

Manuell

Kompatibel med

Alla gasrökgasfläktar

Estetik

Enkelt design

Teknologi

Start/stop knapp

Produktbeskrivning

Styrningen EFC21 är utvecklad för rökgasfläktar som monteras på gaseldade eldstäder.

EFC21 är en enkel styrning med en knapp och två lysdioder. Den ena dioden visar funktion, alltså om du kan tända gasbrasan och om rökgasfläkten är igång. Den andra dioden lyser om det finns en alarm eller något fel i systemet.

Trycker du på knappen, startar rökgasfläkten. När styrningen registrerar tillräckligt drag i skorstenen, kan eldstaden tändas. När du släcker eldstaden, kan du via styrningen ställa in en eftergång på 3 minuter, där rökgasfläkten kör i 3 minuter efter att eldstaden har släckts, så du är säker på att alla rökgaser är ute ur skorstenen.

Eftersom EFC21 är för gaseldade eldstäder, övervakar styrningen hela tiden failsafe-systemet i rökgasfläkten. Så om det inte längre finns tillräckligt drag i skorstenen, kommer gastillförseln att stängas av och därmed förhindra ett gasutsläpp.

EFC21 ska installeras av en auktoriserad elinstallatör, och för EFC21 ska en arbetsbrytare monteras på skorstenen, vilket också ska installeras av en auktoriserad elinstallatör.

Tekniska specifikationer

ProduktDimension (H x B x D)Failsafe pressure control (PDS)BelastningSpänningSkorstensfläkt urtflödeUtgång, gas magnetventiler (SMG)DIP-brytarinställningarInställningar för rökgasfläktens hastigheterInput, remote on / off button
EFC2185 x 126 x 32 mm24 V DC (supply for closed circuit)3,15 A T230 V AC, 50 Hz1,8 A/230 V (AC 3)230 V AC, maks. 100 VAManuell inställning med 3-minuters casterpotentiometer på kretskortet24 V DC(closed circuit supply)
Downloads
Fil
Filnavn
Størrelse
pdf
Installations manual
3110019-EFC21-DK-DE-NO-SE.pdf
pdf
Datablad
DS_EFC21_UK.pdf
pdf
Manual
Manual_EFC21_SE-1.pdf
Kontakta oss

Låt oss hjlälpa dig med rätt lösning

Adress

Valhallavägen 9A
37530 Mörrum

Kontakta rådgivare

Skriv till oss för att komma i kontakt med en rådgivare

Adress

Valhallavägen 9A
37530 Mörrum

Tack för din förfrågan

Bli kontaktad

Frågor? Skriv till oss och få svar

Adress

Valhallavägen 9A
37530 Mörrum

Tack för din förfrågan