Se våra spännande lediga tjänster och bli en del av teamet.

Vår stolta resa från en handgjord rökgasfläkt i Sorø till en global marknadsledare med fokus på den gröna omställningen.

Återförsäljarportal för befintliga återförsäljare och partners.

Hitta din närmaste återförsäljare.

Reläbox

Används för lösningar där mer än två pannor är anslutna till skorstenen. Med en reläbox finns det möjlighet att ansluta upp till 4 pannor.

Om behovet i en lösning överstiger 4 pannor, kan upp till 2 reläboxar anslutas. Med en sådan lösning kan upp till 8 pannor anslutas och kontrolleras, var och en med Exodraft EBC22/24 styrning.

Gasmagnetventiler

Exodraft gasmagnetventiler används tillsammans med EFC21 styrning för att öppna/stänga gastillförseln beroende på input från styrningen.

När korrekt flöde mäts i skorstenen öppnas ventilen för gasen och förbränningen kan starta. Om styrningen mottar input om ett för lågt flöde i skorstenen stängs ventilen, vilket förhindrar risk för gasutsläpp.

Frekvensomformare

Frekvensomformare används för att reglera hastigheten på Exodraft rökgasfläktar med trefasmotorer.

Vid en värmeåtervinningslösning med en CFIR kanalfläkt kan kanalfläkten, som är elektroniskt styrd, endast regleras med hjälp av en frekvensomformare.

Frekvensomformarna används i kombination med EBC22 styrning, EBC24 styrning eller den manuella Pot-S styrningen. Alla omformare är förprogrammerade med en unik programvara som är testad och designad för att passa varje enskild rökgasfläktmodell.

Kontakta oss

Låt oss hjlälpa dig med rätt lösning

Adress

Valhallavägen 9A
37530 Mörrum

Kontakta rådgivare

Skriv till oss för att komma i kontakt med en rådgivare

Adress

Valhallavägen 9A
37530 Mörrum

Tack för din förfrågan

Bli kontaktad

Frågor? Skriv till oss och få svar

Adress

Valhallavägen 9A
37530 Mörrum

Tack för din förfrågan