tysk flag danish flag uk flag US flag norsk flag fransk flag finsk flag

Om Exodraft

Vilka är Exodraft?

Exodraft är ett danskägt företag som i över 60 år har utvecklat, producerat och sålt skorstensfläktar för att styra rökkanalen.

Med försäljning i över 40 länder och med det bästa sortimentet på marknaden är Exodraft ledande i världen för lösningar för mekaniska rökkanaler och värmeåtervinning från rökgas/processvärme.

Våra produkter bygger på en djup förståelse av sambandet mellan förbränning och rökkanal, och vi löser problemen med otillräckliga rökkanaler bade för hushåll och verksamheter.

100000+
Antal sålda skorstensfläkt
20
År av erfarenhet
100
Avslutade värmeåtervinningsprojekt

Produkter för alla utmaningar

Exodrafts skorstensfläktar finns tillgängliga med olika kapacitet och kan klara av de skiftande behoven för små eldstäder i privata hem helt upp till stora industriella anläggningar.

Våra produkter kan lösa vilka rökkanalsproblem som helst och vi erbjuder lösningar för:

  • Eldstäder och spisar för hårda bränslen
  • Spisar (Gas)
  • Eldstäder i restauranger, pizzerior och barer
  • Bageriugnar
  • Små pannor för olja, gas eller biobränsle, som pelletspannor och pelletsspisar
  • System med ett flertal pannor där flera pannor är anslutna till samma skorsten
  • Förbränningsanläggningar där flera anläggningar på olika våningar är anslutna till samma skorsten, till exempel lägenheter

Alla våra lösningar uppfyller nationella och internationella normer samt håller allra högsta standard för säkerhet och bruk.

Vår historia går tillbaka till 1957 i Sorø, Danmark, med en unik idé att konstruera en skorstenfläkt för installation ovanpå skorstenen och därmed skapa ett optimalt skorstensdrag.

På Exodraft är vi engagerade i att kontinuerligt utveckla och förbättra vårt ISO 9001-system. Det är vårt mål att när som helst, och på alla sätt, uppfylla de förväntningar våra kunder har på våra tjänster och produkter.

Vi på Exodraft vet att våra produkter fungerar perfekt. Likväl har du 6 månaders ångerrätt när du köper Exodraft-produkter om du, mot förmodan, skulle ångra ditt köp.

Se vilka jobb vi har tillgängliga just nu. Vi har arbetstillfällen inom flera olika områden och inom olika delar av verksamheten – både i Danmark och utomlands.